Werken en Leren


Jij doet er toe!

Wij staan iedere dag vol passie klaar voor de cliënten, familieleden en voor elkaar. Dit doen wij in een warme, huiselijke en hartelijke sfeer waar iedereen ertoe doet. We hebben een echte familiecultuur waar collega’s elkaar kennen en samenwerking de teamspirit is. Dit komt tot uiting in onze kernwaarden:

Hartverwarmend, Respectvol, Betrouwbaar, Bekwaam en Gastvrij.


Binnen het Parkhuis vinden wij onze medewerkers belangrijk. Dat betekent dat wij luisteren naar jouw wensen en behoeften. Wil jij bijvoorbeeld liever parttime dan fulltime werken of kun je maar een paar uur per week flexibel werken? Dan kijken wij samen hoe we aan jouw wensen tegemoet kunnen komen. Bovendien krijg je als medewerker alle ruimte voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. Het Parkhuis biedt een uitgebreid opleidingsprogramma , waarmee jij jezelf verder kunt bekwamen in jouw vak.  Een open leercultuur waar jij je talenten tot bloei kunt laten komen, is typerend voor het Parkhuis.

Werken bij één van de beste werkgevers van de regio!  

Tijdens het medewerker onderzoek van Effectory zijn wij door onze medewerkers  beloond met het Beste Werkgeverskeurmerk. En daar zijn wij trots op!  

Organisaties met een Beste Werkgeverskeurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is niet te koop. Organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Beste Werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd en uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. 

Wil jij ook graag voor het Parkhuis werken? Kijk op onze vacaturepagina voor de mogelijkheden!