Teamleider Voeding en Catering

Bouw jij binnenkort met ons mee aan het Parkhuis? Want bouwen doen we: letterlijk, aan nieuwbouw, maar ook aan onze organisatie. Onze ambitie? Het Parkhuis als regionaal expertisecentrum voor dementie, gerontopsychiatrie en Korsakov! En we doen meer: voor persoonsgerichte zorg en échte aandacht voor onze cliënten, maken we de omslag naar Kleinschalig wonen en werken. Als teamleider Voeding & Catering speel jij met een enthousiast team van betrokken collega’s een essentiële rol in het realiseren van een gastvrije omgeving!   

Het Parkhuis beschikt over een eigen keuken waar met passie en liefde wordt gekookt voor de cliënten, bezoekers en collega’s. Onze eigen keuken is één van de paradepaardjes van het Parkhuis. We zoeken iemand die passie voor voeding heeft en die dit samen met het team binnen de organisatie op de kaart kan zetten. Daarnaast zijn er in de brasserie en catering volop mogelijkheden om met een ondernemende blik de dienstverlening te ontwikkelen en uit te breiden en het gastvrijheidsmodel te implementeren en te borgen. 

De functie
In de functie van teamleider Voeding & Catering ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van voeding in de gehele organisatie en het verlenen van een optimale service aan onze cliënten, hun familieleden en je collega’s. Je ontwikkelt en implementeert jouw visie op voeding, passend bij de persoonsgerichte zorg binnen het Parkhuis. Jouw ideeën werk je uit tot (verbeter)voorstellen. In deze functie geef je leiding aan ongeveer 13 fte medewerkers. Samen met een tweetal teams zorg je er 365 dagen per jaar voor dat er kwaliteit van dienstverlening is. De uitstraling en het werkplezier van de collega’s is daarbij belangrijk. Het coachen, communiceren en de verbinding leggen binnen én met jouw team is voor jou vanzelfsprekend. Je bent een echte inspirator die in staat is om de teams te enthousiasmeren voor nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Verder neem je initiatieven voor de verbetering van werkprocessen zodat de gastvrijheidsbeleving én dienstverlening nog beter wordt.

Herken jij je in deze omschrijving en sluit jouw expertise hierop aan? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je bent klant-, service én vernieuwingsgericht ingesteld
 • Je denkt mee in oplossingen en bent praktisch ingesteld
 • Je hebt enige jaren leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving, dienstverlening en van leveranciers op het gebied van voeding & catering
 • Je bent energiek, ondernemend, verbindend en toegankelijk
 • Je bent flexibel en bereid om in weekenden en op feestdagen te werken
 • Je hebt affiniteit met de doelgroepen van het Parkhuis en bekendheid met kleinschalig wonen is een pre
 • Je herkent je in onze kernwaarden: Respectvol, Betrouwbaar, Hartverwarmend, Bekwaam en Gastvrij

Ons aanbod

 • Een goed salaris van maximaal € 3.818,87 bij een dienstverband van 36 uur per week en volgens de CAO VVT in functiegroep 50 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring en aansluiting op de functie-eisen)
 • Een contract van 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bevalt het na die tijd nog steeds van beide kanten? Dan kunnen we in gesprek over een vast contract
 • De balans werk/privé vinden wij heel belangrijk 
 • Leuke extra’s: zoals een jaarlijks Persoonlijk Keuze Budget (PKB), eindejaarsuitkering 8,33%, extra voordeel reiskosten (uitruil reiskosten), een verlengde verlofregeling bij zwangerschap, bedrijfs- en fysiofitness, een loopbaanadviestraject, een renteloze lening voor de aanschaf van een fiets, en een goede pensioenvoorziening
 • Volop ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor initiatieven
 • En niet te vergeten: fijne collega’s! 

Voor een dienstverband bij het Parkhuis is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Navraag bij referenten kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Bij het Parkhuis geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden?
Dan komen wij graag in contact met jou. Klik hieronder op de knop ‘solliciteren’!

Heb je eerst nog vragen?
Geen probleem, je kunt contact opnemen met Esther Yedema, Manager Ondersteunend Bedrijf. Zij staat je graag te woord. Je kunt Esther bereiken via 078 622 00 00.

Je kunt solliciteren tot en met 3 februari a.s.

Let op!

Heb je al een keer gesolliciteerd bij het Parkhuis? Log dan eerst in via deze link met je gebruikersnaam en wachtwoord.

 Interne kandidaten kunnen solliciteren via Insite/Vacatures.