Logopedist (tijdelijk)

Bij het Parkhuis werk je als logopedist in een hecht en enthousiast team met een warm hart voor onze cliënten. Je hebt een afwisselende baan, waarbij je met diverse doelgroepen werkt waaronder cliënten met dementie (waarbij ook jonge mensen), gerontopsychiatrisch, het syndroom van Korsakov en met revalidanten.

In verband met zwangerschapsverlof van onze collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste logopedist voor de periode van 15 maart tot 1 oktober 2022.

Het Parkhuis staat voor ondersteuning aan cliënten en hun naasten op hartverwarmende en bekwame wijze. Kenmerkend is het behoud van de eigen regie van de cliënt met onder andere een zinvolle dagbesteding die aansluit bij zijn/haar behoefte.

Wat neem jij mee?

 • Je kunt goed omgaan met ouderen met complexe PG problematiek en vindt het prettig om door middel van jouw behandeling hun kwaliteit van leven te vergroten.
 • Jouw werkzaamheden bestaan uit het behandelen, onderzoeken en begeleiden van cliënten met slik-, stem-, spraak-, taal- en gehoorstoornissen;
 • Daarnaast geef je informatie en adviezen aan collega’s en mantelzorgers.
 • Je hebt affiniteit met de (ouderen)zorg en hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met deze doelgroep, bijvoorbeeld door stage of eerdere werkplekken. Je werkt graag in een team en maakt gemakkelijk verbinding met cliënten, hun naasten en collega’s.

Verder:

 • Ben je in het bezit van het diploma HBO Logopedie en ben je ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en bij voorkeur aangesloten bij het ParkinsonNet;
 • Heb je affiniteit met de doelgroepen van het Parkhuis, met name met cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag;
 • Beschik je over goede contactuele eigenschappen en ben je in staat om multidisciplinair samen te werken;
 • Herken jij je in onze kernwaarden: hartverwarmend, bekwaam, respectvol, betrouwbaar en gastvrij.

Wat krijg je ervoor terug?

De collegialiteit binnen het Expertise team is groot. Binnen het Expertise team en de organisatie wordt persoonlijke en professionele ontwikkeling gestimuleerd en gefaciliteerd. Vanuit de organisatie is er daarnaast aandacht voor een goede balans tussen privé en werk.

Je krijgt verder:

 • Een tijdelijk dienstverband van 1 april tot 1 oktober 2022 voor 24 uur per week.
 • Salaris in FWG 55, max. € 4.161.92 op basis van een 36-urige werkweek en volgens de CAO VVT (de inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring en aansluiting op de functie-eisen).
 • Goed werkgeverschap en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • En niet te vergeten: fijne collega’s!
 • Meeloopdag om de sfeer in het Parkhuis te proeven

Voor een dienstverband bij het Parkhuis is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
Navraag bij referenten kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Bij het Parkhuis geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Nieuwsgierig geworden?
Dan komen wij graag in contact met jou. Klik hieronder op de knop ‘solliciteren’. Dan nodigen we je uit om een keer mee te lopen en de sfeer in het team te proeven!

Je kunt solliciteren tot en met 21 januari 2022!

Heb je eerst nog vragen?
Geen probleem, je kunt contact opnemen met Betty Ambaum, manager expertiseteam a.i. of Elvira Klinkert, logopedist. Zij staan je graag te woord en zijn bereikbaar via respectievelijk 0613024821 of 0783022177.

Let op!

Heb je al een keer gesolliciteerd bij het Parkhuis? Log dan eerst in via deze link met je gebruikersnaam en wachtwoord.

 Interne kandidaten kunnen solliciteren via Insite/Vacatures.