Ergotherapeut 24 uur

Bij het Parkhuis werk je als Ergotherapeut in een hecht en enthousiast team, bestaande uit 5 collega’s met een warm hart voor onze cliënten. Je hebt een afwisselende baan waarbij je met diverse doelgroepen werkt. Binnen het Parkhuis wonen cliënten met dementie (waarbij ook jonge mensen), psychiatrische problemen, het syndroom van Korsakov en  Grz-revalidanten.

In verband met zwangerschapsvervanging zoeken wij vanaf 1 mei tot en met 30 september een nieuwe collega. Ben jij de Ergotherapeut met hart voor de (ouderen)zorg die binnenkort ons team komt versterken?  

Jouw nieuwe uitdaging
Het Parkhuis staat voor ondersteuning aan cliënten en hun naasten op hartverwarmende en bekwame wijze. Kenmerkend is het behoud van de eigen regie van de cliënt met onder andere een zinvolle dagbesteding die aansluit bij zijn/haar behoefte. 

Naast observeren, behandelen en begeleiden in het multidisciplinaire team, is adviseren van collega’s een belangrijke taak.  Je registreert in het digitale cliëntdossier. 

Wat neem jij mee?
Je hebt affiniteit met de (ouderen)zorg en hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met deze doelgroep, bijvoorbeeld door stage of eerdere werkplekken. Je werkt graag in een team en maakt gemakkelijk verbinding met cliënten, hun naasten en medecollega’s. Je hebt een opleiding HBO Ergotherapie afgerond, en bent in het bezit eigen vervoer in verband met het verrichten van werkzaamheden op verschillende locaties van het Parkhuis.

Wat krijg je ervoor terug?
De collegialiteit binnen ons team is groot. Binnen de vakgroep en de organisatie wordt persoonlijke en professionele ontwikkeling gestimuleerd en gefaciliteerd. Er is altijd ruimte voor overleg en casuïstiekbespreking. Vanuit de organisatie is er daarnaast aandacht voor een goede balans tussen privé en werk. 
 
Je krijgt verder:

  • De urenomvang bedraagt 24 uur in de periode van 1 mei tot en met september 2021, in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van een collega. 
  • Je salaris bedraagt maximaal € 4.161,92 op basis van een 36-urige werkweek conform de FWG 55 van de cao VVT (de inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring en aansluiting op de functie-eisen volgens de CAO VVT)
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een jaarlijks Persoonlijk Keuze Budget (PKB), eindejaarsuitkering van 8,33%, extra voordeel reiskosten (uitruil reiskosten), een verlengde verlofregeling bij zwangerschap, bedrijfs- en fysiofitness, een loopbaanadviestraject, een renteloze lening voor de aanschaf van een fiets en een goede pensioenvoorziening 

Voor een dienstverband bij het Parkhuis zijn een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn een vereiste. 
Navraag bij referenten kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Bij het Parkhuis geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden?
Dan komen wij graag in contact met jou. Klik hieronder op de knop ‘solliciteren’. 
Dan nodigen we je uit om een keer mee te lopen en de sfeer in het team te proeven!

Heb je eerst nog vragen?
Geen probleem, je kunt contact opnemen met Eline van Mil, manager expertiseteam of met een van de collega’s van de Ergotherapie. Zij staan je graag te woord en zijn bereikbaar via 078 – 6220000. 

Solliciteren kan tot en met 4 maart aanstaande. 

Sollicitatiegesprekken staan gepland voor maandag 8 maart tussen 13.00 – 16.00 uur en donderdag 11 maart tussen 15.00 – 17.00 uur. 

Let op!

Heb je al een keer gesolliciteerd bij het Parkhuis? Log dan eerst in via deze link met je gebruikersnaam en wachtwoord.

 Interne kandidaten kunnen solliciteren via Insite/Vacatures.