Basis of GZ-Psycholoog 24 – 32 uur

Bij het Parkhuis werk je als psycholoog in een hecht en enthousiast team, bestaande uit 3 GZ-psychologen, 1 PioG en 2 basispsychologen, met een warm hart voor onze cliënten. Het Parkhuis bouwt aan het regionale expertisecentrum voor dementie (op jonge en oudere leeftijd), gerontopsychiatrie en Korsakov, met als uitgangspunt de behoeften en wensen van de cliënt. Als psycholoog heb je een afwisselende baan, waarbij je met deze diverse doelgroepen werkt. Naast de al genoemde doelgroepen werk je ook met GRZ-revalidanten.   
In verband met vertrek van één van onze collega’s binnen onze vakgroep zoeken wij een nieuwe collega. Kom jij binnenkort ons team versterken? 

Jouw nieuwe uitdaging 

Het Parkhuis staat voor ondersteuning aan cliënten en hun naasten op hartverwarmende en bekwame wijze. Kenmerkend is het behoud van de eigen regie van de cliënt met onder andere een zinvolle dagbesteding die aansluit bij zijn/haar behoefte. Als psycholoog ben je nauw betrokken bij het uitvoeren van diagnostiek en (mediatieve) behandelingen en het adviseren en begeleiden van zorgteams.   

Maxime Derksen, GZ-psycholoog: "Mijn baan is heel afwisselend en dynamisch. Ik werk mee aan het transitietraject naar expertisecentrum gerontopsychiatrie en werk in een multidisciplinair team op de afdeling gerontopsychiatrie. Ook werk ik op een afdeling voor psychogeriatrie en een observatie-afdeling. Als GZ-psycholoog ga je tevens aan de slag als WZD-functionaris en ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de basispsychologen. Tot slot werk ik één dag in de week in de eerstelijnspraktijk bij Gezondheidscentrum Eureka, waar ik met alle leeftijden werk. De combinatie van al deze werkzaamheden, waarbij zowel diagnostiek als (mediatieve) behandeling aan bod komt, is wat mijn baan zo leuk en uitdagend maakt."

Wat neem jij mee?

 Je hebt affiniteit met de (ouderen)zorg en hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met deze doelgroep, bijvoorbeeld door stage of eerdere werkplekken. Je werkt graag in een team en maakt gemakkelijk verbinding met cliënten, hun naasten en medecollega’s. Je vindt het leuk om samen met je collega’s psychologie vorm te geven aan actuele ontwikkelingen in de ouderenzorg. Je hebt een universitaire opleiding psychologie afgerond, bij voorkeur in de richting van klinische (neuro)psychologie of medische psychologie. 
Indien je GZ-psycholoog bent, ben je BIG-geregistreerd. Ervaring met neuropsychologische diagnostiek is een pré. 

Wat krijg je ervoor terug? 

De collegialiteit binnen ons team is groot. Binnen de vakgroep en de organisatie wordt persoonlijke en professionele ontwikkeling gestimuleerd en gefaciliteerd. Er is altijd ruimte voor overleg en casuïstiekbespreking. Als basispsycholoog krijg je werkbegeleiding van een GZ-psycholoog. Het Parkhuis beschikt over een GZ-opleidingsplaats. Vanuit de organisatie is er daarnaast aandacht voor een goede balans tussen privé en werk.  
  
Je krijgt verder: 

  • Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden 
  • Salaris in FWG 65 GZ-psycholoog, max.  € 5.395,82 op basis van een 36-urige werkweek of FWG 60 Basispsycholoog, max. € 4.583,96 op basis van een 36-urige werkweek (de inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring en aansluiting op de functie-eisen volgens de CAO VVT) 
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een jaarlijks Persoonlijk Keuze Budget (PKB), eindejaarsuitkering van 8,33%, extra voordeel reiskosten (uitruil reiskosten), een verlengde verlofregeling bij zwangerschap, bedrijfs- en fysiofitness, een loopbaanadviestraject, een renteloze lening voor de aanschaf van een fiets en een goede pensioenvoorziening  

Voor een dienstverband bij het Parkhuis zijn een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn een vereiste. 
Navraag bij referenten kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. 

Bij het Parkhuis geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  
 

Nieuwsgierig geworden? 

Dan komen wij graag in contact met jou. Klik hieronder op de knop ‘solliciteren’. Dan nodigen we je uit om een keer mee te lopen en de sfeer in het team te proeven! 

Heb je eerst nog vragen?

Geen probleem, je kunt contact opnemen met Betty Ambaum, manager expertiseteam a.i. of met een van de collega’s uit de vakgroep. Zij staan je graag te woord en zijn bereikbaar via 078 – 6220000.  

Let op!

Heb je al een keer gesolliciteerd bij het Parkhuis? Log dan eerst in via deze link met je gebruikersnaam en wachtwoord.

 Interne kandidaten kunnen solliciteren via Insite/Vacatures.