Waarom kiezen voor het Parkhuis?

De keuze van een verpleeghuis is niet makkelijk. Welk verpleeghuis kies je (voor jouw naaste) en waarom? Er zijn talloze redenen te noemen waarom wij vinden dat de keuze voor het Parkhuis de beste keuze is, maar klopt dit eigenlijk wel?

We toetsten deze vraag bij de cliëntenraad en een aantal medewerkers. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom zij  adviseren om te kiezen voor het Parkhuis:

 1. Jarenlange ervaring en expertise op het gebied van dementie (ook jonge mensen), Korsakov en Gerontopsychiatrie 
  Het Parkhuis heeft jarenlange ervaring in de zorg voor deze kwetsbare mensen. Dat betekent dat wij gespecialiseerde zorg kunnen bieden, die past bij het ziektebeeld van de cliënt.
   
 2. Kleinschalig wonen en werken
  Het Parkhuis maakt de overgang richting Kleinschalig wonen en werken, waarbij de aandacht nóg meer verschuift van zorg naar wonen en het welzijn van- en aandacht voor de individuele bewoner. De nieuwbouw van het Parkhuis is hierop ingericht en voorzien van moderne technologie, die het werk van de medewerkers fysiek minder zwaar maakt en het gevoel van vrijheid van de bewoners vergroot.
   
 3. Een veilig thuis
   Wanneer de zorg voor u als mantelzorger te zwaar wordt, is het een veilig idee om te weten dat wij bij het Parkhuis gespecialiseerde zorg bieden voor uw naaste. Door onze kennis en expertise van het ziektebeeld van uw naaste kunnen wij de juiste zorg bieden. 
  “Misschien had het de beslissing makkelijker gemaakt als ik van tevoren had geweten hoe hard iedereen zijn best doet om de beste zorg te leveren.”  

   Ook in geval van crisis hebben wij altijd plaats voor cliënten met de problematiek waar wij in specialiseren.

   En… het merendeel van onze medewerkers en bewoners is gevaccineerd tegen COVID-19.
   
 4. Hartwerwarmende zorg
  Onze medewerkers hebben niet alleen de kennis en expertise om bekwame zorg te bieden. Zij bieden ook hartverwarmende zorg. Het welzijn en de wensen van de cliënt staan voorop.
   
 5. Aandacht voor voeding
  De juiste voeding is belangrijk, zeker voor onze cliënten. Daarom zorgen onze koks ieder dag voor een verse maaltijd uit eigen keuken.