ZIVVER veilig mailen

Vanaf medio mei 2019 gebruikt het Parkhuis ZIVVER om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Aan het definitief in gebruik nemen van ZIVVER gaat een testfase vooraf die begint op 4 april 2019. Door het gebruik van ZIVVER garanderen wij gevoelige informatie met de modernste beveiliging te versturen, en dat niemand anders dan de ontvanger de inhoud van de e-mail kan lezen  . 

Hoe opent u een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Heeft u een e-mail ontvangen van het Parkhuis via ZIVVER? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren (zie hieronder). In deze filmpjes ziet u hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest. 

Bericht openen met een toegangscode
U heeft een beveiligd bericht ontvangen van het Parkhuis. Wij willen zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Wij hebben daarom een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op ‘Klik voor bericht’ en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender  .

Bericht openen met een sms-code
U heeft een bericht ontvangen van het Parkhuis dat is beveiligd met een SMS-code. Wij willen zeker weten dat alleen u het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?
U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer het Parkhuis hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U kunt ons via het mailadres zivver@hetparkhuis.nl op de hoogte stellen van wijzigingen.

Meer over ZIVVER
Met ZIVVER kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die men veilig wilt versturen. Verstuurt het Parkhuis een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan het Parkhuis en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?
Hebt u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of hebt u vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met het Parkhuis via: zivver@hetparkhuis.nl. Meer weten? https://www.zivver.nl.