Blijf alert!

Publicatiedatum: 29 september 2020 16:00

U heeft waarschijnlijk al meegekregen in het nieuws dat het aantal besmettingen met COVID-19 landelijk en in onze regio toeneemt. Daarom een dringende oproep aan iedereen: blijf alert!

Voorzorgsmaatregelen volgen
We zijn nog niet van het coronavirus af. Daarom is het belangrijk dat iedereen de voorzorgsmaatregelen opvolgt. Houd voldoende afstand en was de handen regelmatig. Blijf thuis bij corona-gerelateerde gezondheidsklachten van uzelf of uw huisgenoten, ook als deze mild zijn, zoals een snotneus of verlies van geur. 

Kwetsbare cliënten
Wij vragen extra aandacht voor onze voorzorgsmaatregelen, omdat wij te maken hebben met kwetsbare cliënten. Zij zijn vatbaar voor het virus en daarom is het zo belangrijk dat we met elkaar alert zijn en blijven. Ook onze medewerkers beschermen wij waar wij kunnen. Wij hopen dat wij ook op uw verantwoordelijkheid kunnen rekenen!

Gebruik tijdens uw bezoek het chirurgische neusmondmasker dat wij verstrekken! 
Bij binnenkomst op onze locaties worden door ons chirurgische neusmondmaskers verstrekt. Het is niet toegestaan een zelf meegebracht mondneusmasker te dragen! Deze bieden namelijk minder bescherming dan de medische neusmondmaskers die wij u aanbieden. 

Pas goed op uzelf!