Gaat thuiswonen niet meer?

      

Wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft en dat u op zoek bent naar uitgebreide informatie, omdat het voor uw naaste niet langer mogelijk is thuis te blijven wonen. Wij leiden u graag rond, zodat u een goed beeld krijgt van de locatie waar uw naaste zou kunnen gaan wonen.

Voor meer informatie en een vrijblijvende rondleiding kunt u contact opnemen met Gerda Vervelde of Marjan Spaans van ons Cliëntenservicebureau via 078 622 00 11 of via csb@hetparkhuis.nl

Alle locaties van het Parkhuis kenmerken zich door een gevoel van huiselijkheid, herkenbaarheid, rust en privacy. Het welzijn van bewoners staat centraal. We bieden hen op hartverwarmende en bekwame wijze zorg en ondersteuning. Bij het creëren van de leefomgeving maken we per locatie gebruik van de meest actuele inzichten over de ondersteuning en zorg voor mensen met dementie.

Locaties
Onze locaties zijn :

Wachttijd/Wachtlijst
De gemiddelde wachttijd voor een woonplek bij het Parkhuis verschilt per locatie. Hieronder staan de indicatieve wachttijden per locatie/afdeling. Het zijn gemiddelde wachttijden. De werkelijke wachttijd kan dus langer, maar ook korter zijn. Indien gewenst en indien mogelijk kan het Parkhuis overbruggingszorg of een overbruggingsplek regelen. Ook kan een cliënt op meerdere wachtlijsten tegelijk staan.


Locatie                                                                                               Gemiddelde Wachttijd
Hoofdlocatie, afdeling de Meidoorn (jong dementerenden)          0 - 6 maanden

Hoofdlocatie, afdeling de Eik (geronto psychiatrie)                          0  - 6 maanden
Hoofdlocatie, Overige afdelingen (psychogeriatrie)                         0 – 3 maanden
Locatie Merwehuis (psychogeriatrie)                                                  0 - 3 maanden
Locatie Polderhuis (psychogeriatrie)                                                   0 - 3 maanden
Locatie Parkhoff  (psychogeriatrie)                                                      0 - 6 maanden
Locatie Dijckhuis (Korsakov)                                                                 0 – 6 maanden
Locatie Parkstaete (geriatrische revalidatie)                                      0 - 1 maand